Vores sportsefterskolepå heden i Midtjylland har noget for enhver smag

På vores sportsefterskole i det naturskønne Midtjylland er der med sikkerhed noget for enhver smag. Det er nemlig en vidtfavnende efterskoleder kan prale af at have et bredt udvalg af varierende fokusfag, så du kan være helt sikker på at finde noget, der interesserer dig. Efterskolen er en sportsefterskole, og vægten lægges derfor naturligvis på sport. Det er derfor blandt andet muligt at vælge flere forskellige sportsarter som eksempelvis boksning, fitness og fodbold. Efterskolen byder dog også på mere end bare idræt og sport. Med de fantastiske omgivelser giver sportsefterskolen nemlig også mulighed for, at du som elev kan prøve kræfter med sjove og aktive fokusfag, som f.eks. outdoor og adventure.

Hvis du er mere til de kreative fag, foretrækker du måske at fordybe dig i for eksempel design eller musik i stedet. I alle tilfælde kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at du på vores efterskole i Midtjylland vil få et spændende og berigende år, ligegyldigt hvad du interesserer dig for.

Efter den almindelige undervisning på efterskolen, har du også mulighed for at få en masse oplevelser udenfor undervisningstiden. Det sker både i forbindelse med de forskellige sociale aktiviteter imellem eleverne, som I selv finder på, men helt sikkert også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det kan både ske i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men i lige så høj grad også i løbet af skoleugen, når du sammen med dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland kan du nemlig glæde dig til at komme af sted på hele to studieture til udlandet. En af de to rejser har Norge som destination, og på denne rejse får eleverne med linjefaget outdoor, mulighed for at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går nemlig et helt andet sted hen – der er det nemlig en europæisk storby, som I skal opleve! Denne studietur er det tilmed efterskolens elever på Europalinjen, der står for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at efterskolen officielt er en en idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor ikke være i tvivl om, at du vil finde adskillige fag, der tiltaler dig – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>