Vores efterskole: En vidtfavnende idrætsefterskole med kreative linjefag som både musik og design

Vores idrætsefterskole i Midtjylland har med garanti noget for alle. Det er nemlig en vidtfavnende institutionder kan prale af at have mange varierende linjefag, så du uden tvivl kan finde flere fag, der fanger din interesse. Officielt er efterskolen en idrætsefterskole, og fokus er af denne grund selvsagt på sport. Blandt andet har du derfor mulighed for at vælge flere forskellige sportsgrene som f.eks. fodbold, fitness og boksning. Efterskolen gør sig dog også i meget andet end bare sport og idræt. Med den naturskønne placering på den midtjyske hede tilbyder sportsefterskolen nemlig også, at du i løbet af dit ophold kan blive udfordret af interessante og udfordrende fokusfag, som f.eks. outdoor og adventure.

Er du nærmere den kunstneriske type, foretrækker du måske at fokusere på for eksempel design eller musik i stedet. Lige meget hvad kan der i hvert fald ikke drages tvivl om, at vores efterskole vil give dig en sjov og spændende oplevelse, uanset hvad du interesserer dig for.

Sideløbende med den almindelige undervisning på efterskolen, har du også rig mulighed for at få massevis af oplevelser udenfor efterskolens undervisningstid. Det sker både i forbindelse med forskellige aktiviteter imellem eleverne, som du og dine kammerater selv kan finde på, men bestemt også på de studieture og rejser, som skolen arrangerer.Det vil både ske i form af de rejser og studieture, som afholdes af skolen men absolut også i løbet af skoleugen, når du og dine kammerater finder på forskellige aktiviteter. I din tid på idrætsefterskolen vores efterskole i Midtjylland, i det smukke Midtjylland vil du nemlig komme af sted på hele to studieture til udlandet. Den ene studietur har Norge som destination, og her får de elever, der har linjefaget outdoor, chancen for at opleve en nat ude i vildmarken. Den anden af de to rejser går derimod til en anden og meget anderledes destination – der er det nemlig en europæisk storby, som skal udforskes! Denne af rejserne er det til og med de af efterskolens elever, som har valgt Europalinjen, der kommer til at stå for at planlægge. På Europalinjen er fokus nemlig på rejser og rejseplanlægning.

Trods det at vores efterskole faktisk er en sports- og idrætsefterskole i Midtjylland, kan du derfor være helt sikker på, at du vil finde flere fokusfag, der fanger din interesse – også selvom du ikke er sportsinteresseret!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>