Viderebring din artikel med enestående fotos fra en fantastisk fotojournalist

Leder du efter pressefotografer, der er i stand til at skabe et pressefoto, der taler sit eget tydelige sprog? Vi har igennem 20 år udviklet + forfinet en særlig fotografisk stil. Denne er funderet på symptomatiske karaktertræk fra det fotojournalistiske krydret med et friskt pust, som fører til, at vores billeder med garanti formår at positivt forundre foruden virkeliggøre deres særlige budskaber. Vi giver hermed pressebilleder med karakter og personlighed.

Samarbejd med en dygtig fotograf i Århus med rigelig fagkundskab

Med en fortid som pressefotografer er linjen i vores billeder primært journalistpræget. Gennem årene har vi nu ekspanderet vores serviceydelser, så vi faktisk dertil er leverandør af pressebilleder til diverse informations-, kommunikations- og marketingopgaver. Som fotograf Århus leverer vi faktisk fotografier til et bredt spektre fra tidsskrifter plus ugemagasiner til foldere og web.

En freelance fotograf og en kompetent pressefotograf, som har dine tarv i midten

Idet du tager en billedjournalist fra os, oplever du en dynamisk samarbejdspartner, der efterkommer behovene i din situation. Alt efter hvilke typer af fotos, du savner, arbejder vi 100 % i det miljø, som vi mener, vil forårsage et udsøgt produkt. Således løser vores pressefotografer både billedordrer i vores store studie og på de forskellige locations over hele det danske land eller sågar andre steder i Europa og øvrige verdensdele. Den ikoniske linje er primært ’journalistisk’ hos alle vores billedjournalister. Ydermere tager vi informationsbilleder og fotografier til kommunikationsopgaver. En typisk opgave kan indbefatte alt fra billeder til magasiner og pjecer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>