Vi skal købe et typehus

I Midtjylland i en hyggelig by bliver der i øjeblikket opført nogle nye huse – og der bygges det, som hedder et typehus. Fordi min fyr og jeg godt kunne tænke os at flytte fra den nuværende lejlighed i centrum af byen, til en bolig lidt væk fra støjen, vil vi købe et af de nybyggede huse. Et vidunderligt træhus i mahogni, endog med terrasse samt have, ser det ud til at blive.

Det er perfekt, at det fremtidige typehus, ja endog træhus, vil ligne et sommerhus, for siden jeg var lille, har jeg drømt om at få et sommerhus. Det område, vi kommer til at bo i, vil antageligvis også ligne et typisk sommerhus område, fordi vores typehus vil være magen til de andre boliger på vejen. Boligerne får fx ens hoveddøre & vinduer. Jeg ser meget frem til at komme til at opholde mig i et træhus, hvor der ej er larm, og hvor der er en del bedre plads. Det bliver også fantastisk at få en terrasse & en have, der er meget fordelagtig at have, når det er godt vejr. Jeg holder meget af at tilbringe tid ude i naturen, grundet det har jeg længe gået og ærgret mig over at bo i vores lejlighed, idet det er varmt. På trods af at min fyr, Jannick, allerede nu er begyndt at knevre om, at han ej vil slå vores fremtidige græsplæne, tror jeg dog, at han egentlig også længes efter at få en have. Jeg kan godt passe blomsterne og alt det der. Dét gider min kæreste i alt fald ikke.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>