Snorkende snakkeri om hegnsstoler i aluminium eller træ og havelåger

Min kæreste ka’ for tiden ikke overveje andet end havelåger og hegnsstolper, imens mor her render & planlægger mindstebarnets fødselsdag omkring valget af lagkage og saftevand. Iiih. Manden og jeg vil se at få ændre husets oldnordiske rækværk, og det arbejde gør at jeg og manden ska’ ha’ ubrugte hegnsstolper og at jeg og ham må beslutte os imellem utallige forskellige havelåger. Fint nok, men kan det ikk liige afvente til børnefesten, hvor jeg og ham får femogtyve børnehaveunger på gæsteri, er fikset? Det tænker praktiske jeg bliver temmelig travlt at klare helt alene.

Min mand og jeg diskuterede om at få en højere låge til haven, og for nyligt har kæresten opdaget nogle lækre og robuste havelåger, som oven i købet kan låses. Den tanke kan jeg godt lide, i det min kæreste og jeg har et hus på et sted, hvor det ganske sikkert ikke vil bli’e set, såfremt der opdukker indbrudstyve.

Jeg har ikk’ tænkt over min type i havelåger og hegnsstolper. Havelåger og hegnsstolper var bare noget, som stod der, hvor jeg da jeg var lille pige har levet. Men i dag ejer jeg og manden selv hus og skal vælge den slags. Min mand har fundet flere kompetente butikker på nettet men vil ikke afgøre valget af hegnsstolper lavet i aluminium eller træ. Personligt er jeg sandsynligvis mest begejstret for stolperne i træ, men hegnsstolper i aluminium er måske mere holdbare?

Når børnehaveungerne er bespist med lege og daimlagkage, så kan kæresten og jeg sammen anskaffe hegnsstolper og havelåger. I modsat fald skal undertegnede nok ikke regne med, at travle jeg slipper udenom min mandes plapren omkring fordelene ved havelåger der kommer med lås, hegnsstolper i træ versus aluminium og den slags haveplaner.