Slå ned på autoimmune sygdomme som for eksempel sklerose via Interferon Beta fra Merck Serono

E cigaretmarkedet udvikler sig i rivende fart, og umiddelbart ser det ikke ud til, at det kommer til at ændre sig indenfor den nærmeste fremtid. Mange ex-rygere er nemlig i dag gået over til e cigaretter [pink-mule.com/e-cigaretter], og man satser på, at mange flere ender med at gøre det samme, efterhånden som et stigende antal cigaretrygere lægger mærke til de mange positive sider, der kan opnås ved at bytte smøgerne ud med e cigaretter.

Det har dog imidlertid også haft den konsekvensbevirket, at et hav af forskellige virksomheder dukker op i håb om at få del i indtjeningen. CE4 [pink-mule.com/ce4] og Ego-t [pink-mule.com/ego-t] er nogle af de mest kendte fabrikanter af e cigaretter, men hvad kan de i realiteten?

Lige netop ved Ego-t, besidder de særligt én egenskab, der tiltrækker sig opmærksomhed. Det er, at e cigaretter fra Ego-t, der ikke kommer med en filler, fordi rygevæsken kan dryppes direkte ind i patronen. Dette er medvirkende til, at Ego-t hører til blandt de bedst sælgende e cigaretter i hele verden. E cigaretter fra Ego-t indeholder derudover en meget kraftig strømenhed, som skaber en tyk damp, som har en konsistens, der er meget lig almindelig cigaretrøg.

Som regel sammensættes Ego-t med en drip tip fra mærket CE4, der bl.a. udmærker sig ved at producere et bredt udvalg af smukke kulører. Dette gør det muligt for dig at sætte et personligt præg på e cigaretten ved at anskaffe dig en CE4 drip tip i din foretrukne farve. For dig, der har lyst til at erstatte din smøg med en e cigaret, er det således oplagt at tage CE4 og Ego-t!