Så fik jeg tilmeldt mig et vikarbureau Herning, hvor jeg har min hverdag.

Undertegnede har været arbejdsløs i godt halvandet år, og jeg må prøve at gøre noget nyt. Som følge af dette har jeg kontaktet vikarbureau Herning (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP164&ID=81). Jeg er uddannet inden for kommunikation, men der er mange ansøgere om buddet, og jeg har ikke meget på CV-et. Så måske er jobs gennem et vikarbureau vejen til, at jeg kan generere flere kompetencer på cv’et og oven i det får noget konkret at stå op til om morgenen. Det er selvfølgelig deligt ikke at skulle op fra dynen på morgener med sne, men jeg savner det at komme ud og udføre mit job.

Min dejlige veninde er hos Vikarbureau Holstebro (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP165&ID=81), og har forinden været ansat via Vikarbureau Horsens (http://www.temp-team.dk/default.aspx?GroupID=GROUP166&ID=81). Hun har nævnt for mig, at hun mest blev sendt ud på kontorer, når de ansatte skulle på barsel, på ferie eller var syge. Jeg synes, det ville være det bedste med et barselsvikariat, hvor jeg jo kan arbejde samme virksomhed i næsten et år.

Nu har jeg meldt mig, og så begynder alle overvejelserne at dukke op: Hvad kommer jeg til at tjene? Mon det er nok at være tilmeldt hos ét vikarbureau? Hvor lang tid går der, før de ringer? Hvor mon jeg kommer hen? Og vil jeg kunne lide at være vikar?

Hvis jeg snarere får flere korte ansættelser af for eksempel få dages varighed er jeg en kende nervøs for, hvordan jeg takler det med at være helt ny og komme ind uden at kende kollegerne. Man når vel knapt nok at huske navnene på virksomhedens ansatte, før man skal stoppe igen. På den anden side oplever jeg rigtig mange forskellige steder, og måske bliver de glade for mig på et sted, så jeg ikke behøver at stoppe.