Rådgiver med kompetence inden for professionel projektansættelse foruden outplacement

Skal du opsige flere ansatte i din afdeling, eller er I nødsaget til at opsige en medarbejder? Lige pludselig får du måske brug for at afskedige en medarbejder. Og hvad skal der så ske nu? Her er det, at outplacement såvel som projektansættelse kommer ind i billedet. Dette indtræffer ved, at forløbet er der for dig og den fyrede kollega igennem hele forløbet. Der kan ofte være flere årsager til, at en arbejdsgiver må sige farvel til en eller flere af sine medarbejdere. Som den øverst ansvarlige i et større firmas sekretariat, kom jeg for nylig i den svære situation at være tvunget til at sige farvel til fire medarbejdere i afdelingen. I forbindelse med at opsigelserne blev vedtaget, besluttede vi os for at tilbyde projektansættelse foruden outplacement for de opsagte ansatte. Dermed fik vi nemlig muligheden for at hjælpe dem bedst muligt videre i deres arbejdsliv.

Adskillige firmaer er på udkig efter en måde at muliggøre, at de medarbejdere, som fik en opsigelse, får det bedst mulige udgangspunkt for hurtigt at komme godt på vej i karrieren og i privatlivet. Samtidig har projektansættelse foruden outplacement forløbene for de opsagte ansatte betydet, at afdelingens andre medarbejdere har haft lettere ved at tilpasse sig de nye arbejdsopgaver i kølvandet på fyringerne. De professionelle outplacementforløb endte som følge heraf med at være en vej til at vise et ansvar for vores personale samt skabe grobund for en harmonisk gennemførsel i en yderst vanskelig situation. Den pågældende medarbejder får rådgivning fra en professionel sparringspartner og konsulent under det samlede forløb. Når man bestiller en vejleder med ekspertise inden for professionel projektansættelse foruden outplacement, får man en måde at hjælpe de afskedigede medarbejdere når krisen kradser. Jobsøgningskonsulenten har derudover også givet en gennemslagskraftig individuel sparring, som har sikret, at medarbejderne fik den nødvendige sparring til at kortlægge deres professionelle kompetencer såvel som eventuelle karrieremuligheder.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>