Mine erfaringer med at håndsy et kostume

Her vil jeg skrive lidt ift. egne erfaringer med at lave fastelavnskostumer. Regelmæssigt gælder det om at skabe nogle gode fastelavnskostumer foruden nu også et drenge kostume der er fedt til sidste skoledag. Jeg har nemlig en dreng, som går i tiende klasse og to tøser, som ikke er ret gamle. Jeg har i en årrække købt mig fra professionelt lavede fastelavnskostumer til ungerne, men i år ville jeg kaste mig ud i at skabe fastelavnskostumerne på egen hånd. Da jeg havde valgt stof, som jeg kunne bruge til at lave fastelavnskostumer af, kørte jeg hjem og begyndte på at sy mine to pigers kostumer. Begejstrede blev de, da de så, at de skulle klædes ud som prinsesser. Jeg glæder mig til at få tøserne at se i de fastelavnskostumer, jeg laver, når de er lavet færdige. Jeg har desuden lovet mine to tøser at tage med dem over i deres børnehave, når de skal have kostumerne på. Og så kan jeg samtidig lige blære mig med, at det er mig, der har designet prinsessekostumerne.

Mads, min søn, skal som nævnt også have noget fedt til sidste skoledag i skolen, og sådan en begivenhed som er en dag, hele klassen har talt ned til i rigtig lang tid. Nu er der endnu nogle måneder til, men jsammen med ham er ejg er startet på at behandle, hvilken type udklædningstøj det skal være. Han kan ikke lide det hjemmesyede, så her har vi i fællesskab set en cool internetbutik, hvor det er muligt at udvælge et flot kostume til enhver lejlighed – herunder legeledes sidste skoledag i folkeskolen. Af denne grund tænker jeg sådan set, at udfaldet bliver, at vi lejer et kostume her, og dermed bliver han i hvert fald også fin til sidste skoledag.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>