Min nye håndterminal virker fed

Lige for nylig fik jeg mig et arbejde i et firma af stor størrelse, hvor jeg hovedsageligt befinder mig ude på selskabets lager, dog også i forretningen. Jeg er yderst glad for jobbet, men det er, mener jeg, svært at håndtere de mange forskellige maskiner, vi har. F.eks. skulle jeg lære at benytte en håndterminal på lageret og butikkens en kasseterminal i forretningen. Den kasseterminal, vi har i selskabet, er besværligst at bruge, for den har en masse egenskaber. Jeg skal til alt held ej gøre bruge af den så ofte. Den håndterminal, vi har på jobbet, er derimod sej, pga. at jeg med den kan se alle de ordrer, som kommer, og desuden kan den scanne varer, således at de bliver indskrevet på apparatet.

Den funktionsrige kasseterminal bliver oftest anvendt af salgsafdelingen ved ekspedition af vores købere, men på grund af at de er tilknyttede min håndterminal, skal jeg ligeledes håndtere dem af og til. Den egenskab, som jeg oftest bruger i vores kasseterminal, er oversigten, fordi den kan give mig en oversigt over enhver af mine opgaver og herforuden virksomhedens kunder, ordrer & varer et cetera. Ydermere har shoppens kasseterminal egenskaber, der omhandler min kalender og den løn, som jeg får. Det allerbedste ved min håndterminal er, at man kan lægge den i sin lomme og derfor have den med over det hele, og ydermere kan jeg til enhver tid kontrollere mine nye ordrer og indføre dem, som jeg har lavet.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>