Grunden til at hundefoder er præcis så vigtigt jagtudstyr som patroner

Min hustru, børnene samt jeg købte sidste år en hundehvalp, af den årsag at mig & min families tidligere hund blev for gammel. Det mærke af hundefoder, som vores tidligere labrador levede af, udfyldte tilsyneladende ikke unghundens kostbehov. Pelsen begyndte at drysse af, & i stedet virkede den hele tiden hundesulten.

Denne situation var ikke kun synd & skam for hunden, men gav desværre problemer for min families elskede jagtture. Jagthunden forbliver uden tøven det mest fantastiske jagtudstyr, man vil få fingrene i: hunden kan ej væres for uden. At kigge efter mere optimalt hundefoder, påbegyndte jeg af den grund.

Efter lang tid, hvor den stakkels hund & jeg havde afprøvet adskillige former for hundefoder, stødte jeg til sidst på et mærke, som tilsyneladende virkede helt perfekt. Pudsigt nok fandtes dette i en sej onlinebutik, som har både jagtudstyr plus hundefoder: alt fra gnaveben til godbidder. Til billige penge sælges det jagtudstyr, siden har sågar. Ustandseligt frisk ved hundetræningen og i hjemmet, blev min nye hund som ved et trylleslag. Udelukkende på grund af det særlige hvalpefoder, som vi købte på et website.

Af den grund er denne online side uden tvivl blevet min favorit webside til jagtudstyr, & selvom at min første intention var ej at ende med en tom pung, har jeg nu bestilt hele spektaklet inden for jagtudstyr og hundefoder fra webshoppen. Dermed vil hunden + jeg glæde os til næste gang vi skal på jagttur.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>