Frankering af post – nybegynder i arbejde hvor jeg står for portotakster og pakkevægt

Nu må I alle høre om, årsagen til at jeg nu har tanker om portotakster {http://danastar.dk/nye-portotakster-i-2017/?1=1&highlight=1}, pakkevægt {http://danastar.dk/produkt/produktkategori/vaegte/high-end_pakkevaegt_30_kg} og frankering post {http://danastar.dk/mere_info/frankering}. Et nyt job som piccoline er landet hos mig. Jeg påbegyndte for nogle dage siden og nu er jeg i gang med at få styr på sådan noget om stedets pakkevægt, der angiver frankering post samt, alle slags portotakster plus at omstille telefonopkaldene til firmaet. I morgen eller overmorgen ska’ piccolinen her også have bestilt huset et styk fornuftig makuleringsmaskine.

Sådan noget frankering post gjorde jeg mig ik’ mange bagtanker før. Og slet ikke ikk ved at anvende den slags handy pakkevægt, der giver styr på de portotakster. Sgu ret praktisk.

Vil I læse om mine forrige erfaringer? Jeg har før i tiden benyttet et styk bagevægt når jeg har manglet pakkevægt, hvis shoppeglade mig ville vide portotakster ved forsendelse af mine pakker med tøj tilbage til boozt. Og jeg vidste slet ik, at firmaers frankering post ved benyttelse af et styks pakkevægt giver dem mindre portotakster. Jeg anede ikke, hvor stor afvigelse der er på portotakserne for private og firmaer. Så på 3 dage med det piccolinejob er undertegnede allerede mere dannet. Jeg forstår nu ord såsom makuleringsmaskine og skal til at holde styr på kollegaernes til og fra post. Jeg skal tillige klare telefonopkald og få indgående opkald rigtigt rundt på min arbejdsplads.

Undertegnedes to-do liste for næste uge går ud på den nye makuleringsmaskine & at lære mere om frankering post inkl. pakkevægt + erhvervs portotakster. Jeg skal desuden også stille frokost frem her i starten. Efter mine rejse virker det ret sejt at starte op med job, men nu også lækkert at komme i gang med noget nyt plus få tjent en god lønudbetaling at starte forfra samt tjene nogle penge efter at have været et halvt år med frivilligt arbejde i Singapore, selvom det på samme tid er strengt at komme i gang med noget nyt i stillingen. Onsdag bestiller jeg den nye pakkevægt og de øvrige ugedage ska’ jeg sagtens nå at få sagtens skal få lært om pakkevægt, portotakster for erhverv plus frankering post. Godt for CVet.