Få udført aluminiumsprofiler til en lav pris uanset størrelsen af serien

De voksende krav om genbrug og energivenlige løsninger har resulteret i, at aluminiumsprofiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluminiumsprofiler/ – har vundet indpas som et velset valg af profiler indenfor et væld af brancher på det seneste. Det skyldes ikke mindst, at aluminum er en type metal, der besidder en genanvendelighed på så godt som hundrede procent foruden en række attributter, som muliggør et mindre forbrug af energikilder som for eksempel elektricitet og varme. Desuden er det muligt at lave aluprofiler (http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/aluprofiler/) til konkurrencedygtige priser uafhængigt af seriestørrelse.

Aluprofiler er blevet et yndet valg af profiler blandt talrige brancher af mange årsager, som hver især fører tilbage til aluminiummets gode kvaliteter. De mest centrale af disse grunde er, at aluminium vejer utroligt lidt og har en trækstyrke, der ofte er er 700 mpa mod de sædvanlige 350 mpa på andre profillegeringer. Derudover har aluprofiler en optimal beskyttelse mod korrosion såvel som en god varme- og elektrisk ledningsevne.

Som noget særligt har aluminium en væsentlig formbarhed, hvilket betyder, at det kan lade sig gøre at fremstille aluprofiler uden at bruge unødige ressourcer uafhængigt af bearbejdnings- og forædlingsmetode som fx svejsning eller rullebukning såvel som overfladebehandling. Med den særlige ekstruderingsteknik kan man ydermere sætte de ønskede samlinger direkte ind i alu profilet, så det er lettere at samle. Det kan således lade sig gøre at tilpasse alu profiler - http://www.sapagroup.com/dk/extrusions-denmark/produkter/alu-profiler/ – til at imødekomme de krav, som du har.

Når du vælger at få fremstillet aluprofiler her på vores værksted, vil du altid være sikret en profilløsning, der imødekommer dine krav. Som virksomhed lægger vi nemlig vægt på at anvende branchens nyeste muligheder ift. udvikling af profiler i aluminium. Som et ekstra plus laver vores dygtige specialister det første eksemplar af din virksomheds aluprofiler inden for tre til fem uger efter det tidspunkt, hvor du har accepteret den endelige profiltegning.