En trailer er praktisk + smart til en del ærinder

I min ungdom forestillede jeg mig at købe en lynhurtig sportsbil, som jeg kunne bruge til at ræse af sted i på Strandvejen. Efter at være blevet forælder, er jeg imidlertid veltilfreds med, at jeg i stedet traf den beslutning at erhverve mig en praktisk familiebil m. fem døre, for det ville godt nok være temmelig upraktisk at skulle transportere børnene omkring i en Maserati! Engang imellem har vi dog stadig oplevet problemstillinger med utilstrækkelig plads – f.eks. i forbindelse med at vi har været iBolia & købt en masse store møbler, der skulle bringes med til vores hjem. Netop den problemstilling er imidlertid ordnet nu, idet min ægtehustru & jeg har besluttet os for at anskaffe os en trailer.

En trailer er ekstremt smart og kan jo benyttes til enormt mange uensartede gøremål. Det er blevet klart for mig, at det ej kun er i forbindelse med transport af møbler, at traileren kan bruges. Hvis en af børnene skal afhentes fra skole sammen med cyklen, er det selvsagt en hel del enklere at smide den op i en trailer frem for at skulle binde den fast på dytten. De gange hvor vi har haft brug for at køre på genbrugspladsen, har det også været fantastisk simpelt at placere skraldet i traileren. Tidligere skulle vi nemlig køre flere omgange for at kunne få alting med.

Af den grund er jeg utroligt glad for vores trailer. Faktisk er den en af de allerbedste investeringer, vi har gjort i meget lang tid, og jeg kan overhovedet ikke forstå, hvorledes vi i 1. omgang har kunnet undvære en trailer.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>