En med kendskab til reparation af iPad

Reparation af iPad og iPhone er et vigtigt område. Sommetider kommer jeg i tvivl om, hvad jeg skal gøre, hvis det en dag sker, at min iPhone går i stykker en dag. Jeg er meget glad for min uundværlige iPhone og overvejer også at få fat i en iPad. Jeg er forelsket i det særlige look! Det er muligvis derfor, jeg indimellem er bange for, om jeg en dag i fremtiden pludseligt risikerer at skade min iPhone. Når det sker, må jeg jo aflevere den til reparation akut. Så kan den hvis jeg er heldig genoplives. Jeg er normalt ret god til at være forsigtig med mine ejendele, og det skal jeg jo også være, hvis jeg får en pakke med en iPad i fødselsdagsgave her om 14 dage. Men jeg kan jo være forfulgt af uheld, og så kan det være beroligende at være klar over, at jeg kan indlevere den til reparation og få udført professionel reparation af iPhone.

Faktisk kender jeg nogle venner, som selv er i stand til at reparere deres telefoner og computere, så de fyre er simpelthen de bedste i reparation af iPhone. Det synes jeg er mega awesome. Men jeg tror overhovedet ikke de kan hjælpe, når jeg falder med en iPhone og glasset evt. revner. Det er alligevel problematisk. Sikkert er det det samme hvis der vil være enkelte af funktionerne, der en dag holder op med at være brugbare. Når en iPhone stopper med at ringe, eller den hele tiden får sort skærm og virkelig har brug for akut reparation. Jeg er sikker på, at jeg vil ønske mig en hvid samt cool iPad, og i den forbindelse skrive under på, at jeg virkelig behandler den godt og går amok og finder et dækkende iPad-cover inden brug. Jeg tror det er bedst, at man forsøger at undgå reparation af iPhone i sit liv.

Nu skal jeg spille et spil på min kæreste ejendel – nemlig min iPhone samt satse på, at det aldrig bliver aktuelt med en reparation! Det er ofte ret dyrt med reparation af iPhone

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>