En marskandiser til at rydde og købe hans dødsbo

Hårdt er det, hvis et medlem af familien går bort, og det er derfor virkelig essentielt, at man ender med et firma, der udfører rydning af dødsbo, der har menneskelig sans og situationsfornemmelse. For tre uger siden stillede min bedstemor træskoene, og dermed har vi i familien lige benyttet marskandisere som kan hjælpe, når dødsboer ryddes. Lige da vi fik anbefalet en god marskandiser, fokuserede vi på at blive enige om en gensidig aftale og få det hele skriblet ned på en kontrakt. Grunden til, at vi lokaliserede en erhvervsrelateret til at klare hele hans dødsbo, var, at vores mormor i det forgangne halve år havde givet interesserede i familien de betydelige ting og arvegods, som alle i familien havde præferencer for, og derfor kunne det sidste godt fjernes. På skrift havde vores kontaktperson et tilbud på, hvad for noget han ville handle kontant, og der fandtes et udvalg af attraktive genstande. Herefter kom han prismæssigt ind på, når hele molevitten der hører til dødsboer ryddes. Dermed bestemte vi os for at bestille en effektiv service med rydning af dødsbo. I dette indgik køb/salg af elementer fra dødsboet, hvorefter de professionelle kunne videresælge de oplagte elementer.

At tømme et dødsbo er et spørgsmål om indbyrdes tillid og anseelse for den afsjælede. Dette var min opfattelse, at den fagmand vi benyttede, udtrykte. Hvis dødsboer ryddes, må jeg af denne grund råde alle til at bide mærke i de førnævnte punkter. Jeg tror på, at rådene her på min blog, omkring rydning af dødsbo, fremstår funktionelle.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>