En card printer til plastkort

Vil du selv designe dine egne plastikkort med en kortprinter samt have en kortholder? Skulle du have brug for at få printet nye plastkort, så er vi med sikkerhed i stand til at hjælpe dig. Vi har flere års erfaring hvilket betyder, at vi altid vælger de bedste produkter, samt tilbyder markedets ypperligste service. Blandt andet er det muligt for dig at få en helt gratis kortholder til dit kort. Enhver opgave udføres professionelt og til deadline, som vi har gjort i over 50 år. Vælg blot os når du skal have lavet dine ID kort.

Du får en fejlfri farvegengivelse med kortprinter fra os. Samtlige print, lige fra det første til det sidste, er sikret en høj kvalitet. Vores farvebånd sikrer at tekst og magnetstribe printes i ordentlig kvalitet, og på samme tid beskyttes din kort mod misfarvning og slitage af et tyndt, beskyttende lag, som farvebåndet lægger på samtlige print. Ved at købe vores farvebånd ender du altså med at spare penge i længden, da både kvalitet og levetid er markant bedre end hos størstedelen af markedets øvrige farvebånd. Med et farvebånd fra os bliver du i stand til at printe professionelle og flotte plastkort med en fejlfri farvegengivelse.

Valgmulighederne er mange, og det er naturligvis helt op til dig hvorvidt der skal printes i sort/hvid eller farver, og om der skal yderligere detaljer såsom billede, magnetstribe eller logo på. Hos os har vi mange års erfaring i at finde den løsning der passer til netop dig. Ligegyldig hvilken type og størrelse af opgave der er tale om, kan du være sikker på at en kortprinter og et af vores farvebånd løser opgaven. En fleksibel tilgang til tingene, betyder at vi gerne løser både små og store opgaver. Derfor kan vi også lynhurtigt foretage ændringer i igangværende projekter. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud på netop dine ID kort, og vi yder naturligvis den nødvendige rådgivning, uanset hvor i opgavens fase vi befinder os. Vi er mere eller mindre konstant til din rådighed gennem hele projektet, fra tidlig planlægning til udførsel. Vi har leveret ydelser til virksomheder, kommuner, foreninger, skoler og mange flere gennem de sidste 50 år. Det er vores kvalitetsstempel, og din sikkerhed for at vi også er i stand til at løse din opgave. Bare ring, hvis du gerne vil høre mere ift. kortholder, ID kort plus card printer!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>