Du har sandsynligvis gasfjeder, svampegummi, gummistropper, kantlister og gummiplader i hjemmet

I industrivirksomheder anvender man ret mange ting, jeg ikk kendte, før jeg begyndte at arbejde med det selv. Derfor forbløffer det mig absolut ikke, såfremt mine bekendte ikke vil synes, at de har hørt om gasfjeder - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gasfjedre/ – , kantlister - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/kantlister/ – , gummistropper - https://www.sindby.dk/da/produkter-og-loesninger/mekaniske-gummiprodukter-gasfjedre/gummiprodukter/gummistropper/ – , svampegummi og gummiplader.

De listede ting er egentligt stort set alle hverdagsting. Eksempelvis er gummiplader praktiske at placere hvor vi har vores fødder med sko i dytten. Og en gasfjeder er placeret i vores barstole ude i køkkenet. I metroen eller bussen bruger du måske gummistropper, så du ik mister balancen, hvis du er stående i en mængde af passagerer. Du har sikkert kantlister mange steder i dit hus. Fx nær panelerne i køkkenet, så overgangene er flotte. Svampegummi er funktionelt omkring for eksempel døre, skabe og vinduer. Den mest benyttede kantliste ved behov for tætning er faktisk svampegummi.

Så nu ved du som læser en smule mere omkring, hvordan du ubevidst anvender svampegummi, gummiplader, gummistropper, kantlister og gasfjeder i det daglige i hverdagen. En generel forståelse for kantlister, gummistropper, gasfjeder, svampegummi og gummiplader er langt hen af vejen nok for de flestes hverdag.