Betydeligt er det at have den rigtige lønadministration

Som chef, er det rigtig væsentligt at sikre sig en kompetent lønadministration. Nyligt har jeg debuteret med eget selskab, hvor der er en stor del medarbejdere, og faktisk har jeg adskilligt at holde styr på som ny direktør – for eksempel lønadministration. Jeg har gudskelov fundet en fortræffelig samarbejdspartner. Denne virksomhed tager sig af administration af løn & administration i forhold til de ansattes tid foruden feriedage. 100 % er det dygtige samt engagerede personer, som tager vare på vores administration af løn plus de resterende administrative opgaver. So far er jeg helt sikkert lykkelig for valget, ligegyldigt om firmaet og jeg blot har samarbejdet med det her lønfirma i temmelig kort tid. Jeg kan bare føle, at her arbejder jeg med administration af løn i fornem karat. Jeg eller personalet kan undgå at være nervøse for hvorvidt de anstrengende, administrationsmæssige ansvarsopgaver bliver udført. Og er der nogle ting, vi er usikre på, da leverer de foruden lønservice dertil kvalificeret briefing. Udover at tage ansvar for min og partnerens lønadministration, klarer de ydermere alt, der relaterer til tid. Det vil sige, at de anmærker alverdens ting ved komme-gå-fravær, flextid, overtid, lønninger plus rapportering. Vi har endnu i størst grad et dagligdags behov for helt almindelig lønadministration, eftersom jeg bare har 10 medarbejdere ansat. Dog så snart mit firma er endt med at være stort, er det i den grad godt, at hver eneste fastansatte helt selv er i stand til at logge sig ind i netværket og derfra registrere fravær og dertil se sin lønninger, feriedagene og lignende. Derfor er jeg virkelig lykkelig for vores hjælpende hånd i relation til lønservice, fordi jeg personligt kan se enorme potentialer både pt. som i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>